Nașul Hagi și finul Becali, declarații războinice de la distanță: ”Atâta aroganță n-am văzut” / ”Care e problema?”

de: Beatrice Dumitru
18 09. 2023

Farul – FCSB a iscat un scandal uriaș după ce arbitrul Sebastian Colțescu a dictat un penalty contoversat pentru roș-albaștrii. După răbufnirea lui Gică Hagi, care a criticat arbitrajul, Gigi Becali a comentat în stilul caracterisitc cea mai fierbite fază a partidei de la Ovidiu.

Scandal după Farul – FCSB

FCSB s-a impus la limită în fața Farului Constanța, scor 1-0, în etapa a 9-a din Super Ligă, după un penalty controversat acordat de Sebastian Colțescu, în minutul 55, după un duel între Tudor Băluță și Adrian Șut.

Gică Hagi a protestat vehement imediat după acordarea loviturii de pedeapsă și s-a adresat arbitrului de rezervă Bogdan Dumitrache, apoi a cerut explicații și din partea lui Sebastian Colțescu. Antrenorul Farului l-a întrebat pe acesta de ce nu a mers să verifice faza la monitorul VAR. ”A văzut toată lumea”, i-a spus Hagi centralului.

Sebastina Colțescu a condus meciul Farul – FCSB.

Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

”Sunt oameni care mă urăsc sau mă invidiază”

Gigi Becali a comentat și el cea mai fierbinte fază a meciului de la Ovidiu. Deși decizia lui Sebastian Colțescu a fost extrem de criticată de persoane din fotbal, patronul roș-albaștrilor consideră că hotărârea de a acorda lovitură de la 11 metri este corectă.

Citește și: MM Stoica, război cu fanii după Farul – FCSB: ”Am dus-o mai bine la pușcărie decât ai dus-o tu acasă”

”Dacă sunt în careu și cineva întinde piciorul și mă împiedică și cad, atunci e penalty clar! Șut nu a putut să mai alerge. Eu atât știu. Dacă îmi dă în picior, atunci e penalty clar! Eu sunt obișnuit că toți sunt împotriva mea și spun că ce e normal e anormal. Trebuie să-i rupă piciorul? I-a dat în picior. Puțin cât i-a dat e suficient.

Sunt oameni care mă urăsc sau mă invidiază și văd în întuneric ce e în lumină. Dar e penalty clar. De ce să se implice VAR-ul? Dacă era greșeală, intervenea VAR-ul. Dar arbitrul era la trei metri și a văzut bine. Acordat ușor sau nu, e penalty! Băluță îi dă în picior, iar Șut cade”, a spus Gigi Becali.

”Toată lumea s-a obișnuit ca FCSB să fie ciupită”

Latifundiarul din Pipera nu a vrut să vorbească despre faptul că nașul său, Gică Hagi, s-a supărat din cauza deciziei lui Sebastian Colțescu. Mai mult, Gigi Becali a adăuugat că lumea s-a obșnuit ca FCSB să fie ”ciupită”.

Citește și: Cum a comentat Șut faza controversată care a decis meciul Farul – FCSB. Gică Hagi a protestat vehement

”Toată lumea s-a obișnuit ca FCSB să fie ”ciupită”. Și atunci când pentru FCSB să dă ceva normal, li se pare anormal. Nu mai e furată FCSB! Care e problema? Colțescu nu vrea să fie furată FCSB!

Colțescu va zice și acum că e penalty. Dacă nouă ne dă penalty clar și Farul se supără și nu ne mai dă jucători, e problema celor de la Farul”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB și-a luat revanșa după ce sezonul trecut a pierdut titlul în fața Farului. Roș-albaștrii sunt liderii campionatului, cu 21 puncte, în timp ce Farul este pe locul 11, cu nouă puncte.